Degelijk onderwijs in onzekere tijden

Onze studenten hebben veel geluk dat leren met KUMON overal mogelijk is! Wij hechten grote waarde aan onafhankelijkheid en leren met plezier.

Ons programma creëert een sterke basis in wiskunde en Engels dat geleidelijk het zelfvertrouwen van uw kind zal vergroten. Tijdens het studeren voelen KUMON kinderen zich zelfverzekerd genoeg om verder te willen gaan en voortdurend hun eigen potentieel te ontwikkelen.

Door elke dag thuis te studeren, zal het voor kinderen veel gemakkelijker zijn om na vakantie of huidige pandemie naar school terug te keren.

Dagelijks leren verhoogt de vaardigheid en bedrevenheid van de leerlingen in kleine, beheersbare stappen. Momenteel, terwijl de scholen gesloten zijn, ondersteunen wij kinderen in het hele land. Zo kunnen zij de benodigde structuur behouden in hun dagelijks leven.

 

 

Onze gekwalificeerde instructeurs:

 

 • Bepalen de dagelijkse hoeveelheid oefeningen voor uw kind en voorzien hem/haar van passend leermateriaal.

 

 • Controleren regelmatig het individueel gemaakte studieschema van uw kind.

 

 • Geven uw kind persoonlijke ondersteuning en advies (bijvoorbeeld door middel van videogesprekken).Neem contact op met het dichtstbijzijnde KUMON Leercentrum voor meer informatie.

 

Nieuw bij KUMON?

Wilt u uw kind bij KUMON registreren of meer informatie ontvangen? Geen probleem!
Vul gewoon ons formulier in en uw KUMON instructeur neemt contact met u op.

Houd er rekening mee dat lestijden en centrumdagen kunnen variëren als gevolg van de huidige overheidsbeperkingen. Daardoor kan het registratieproces enige vertraging oplopen.

Bekijk de video om te zien hoe een online registratie werkt.

Gekwalificeerd personeel
Online Registratie
Unieke Leermethode

Vier stappen naar het begin van de KUMON-reis van uw kind:

 1. Vul het registratieformulier in
  Het duurt slechts een minuutje. We hebben alleen enkele eerste gegevens nodig, zoals de woonplaats, naam en leeftijd van uw kind en uw contactgegevens.
   
 2. Afspraak met de KUMON-Instructeur
  De Instructeur van het KUMON-leercentrum bij u in de buurt neemt contact met u op om een afspraak te maken. Hier kunt u meer te weten komen over hoe de KUMON-methode werkt en uw kind doet de beoordelingstest.
   
 3. Gratis beoordelingstest
  De beoordelingstest is een korte test die de instructeur inzicht geeft in de huidige vaardigheden van uw kind. Op basis van het resultaat wordt uw kind beoordeeld en zal de instructeur zien hoe hij of zij zich tijdens de volgende stappen met KUMON kan ontwikkelen.
   
 4. Uw kind start zijn/haar individuele lesprogramma
  Ondersteund door de KUMON instructeur, zal uw kind zijn/haar persoonlijke reis met KUMON beginnen.
GRATIS

Gratis beoordelingstest

Centrum kiezen
Uw kind
Uw gegevens

Deskundige Begeleiding

+

Erkende Methode

+

Zelfstandig Leren

Duurzaam Succes

=